Loading

Anton Groep is een bouwbedrijf dat bestaat uit meerdere bedrijven. Eén daarvan, Anton Rail & Infra, behaalde trede 5 in de Safety Culture Ladder.

© Anton Groep

Bedrijf
Anton Groep

Bureau
Touch Creative

Jaar
2023

Werkzaamheden
Concept
Art direction
Copywriting
Design

Fotografie
Grafimedia Amsterdam

De bovenste trede

Anton Rail & Infra behaalde de hoogste trede die nog maar weinig (bouw)bedrijven in Nederland hebben behaald, een ware prestatie. Om dat te vieren, maar vooral om alle werknemers bewust te maken van veiligheid op de werkvloer, lanceert Anton Groep een veiligheidscampagne.

Aan ons de vraag om deze campagne te bedenken en maken. Een vereiste voor de naam; het moest een afkorting worden wat staat voor een grotere boodschap.

Veiligheid altijd samen toetsen

De uitkomst is een fotocampagne, bestaande uit 3 werknemers die zijn afgebeeld in veiligheidskleding op de bouwplaats. De campagne is uitgerold in o.a. posters, roll-up banners en bouwhekdoeken.

De campagne nodigt je uit om de QR-code te scannen, zo ga je naar een site waar je meer kan lezen over veiligheid op de werkvloer en waar je eenvoudig een veiligheidsmelding kunt indienen.

Appeltje voor de dorst

Ter lancering van deze campagne, werden er op alle bouwplaatsen appelkistjes uitgedeeld bedrukt met het VAST logo. En werden er emblemen van het VAST logo uitgedeeld die gemakkelijk op veiligheidskleding te bevestigen zijn.

Behind the scenes

Back To Top